2 feb 2015

Parc de la Ciutadella

Las próximas semanas volveré a pasar más horas encerrada en casa, preparando el nuevo semestre en la universidad y ultimando los preparativos para que la "primera pequeña colección" en la que llevo meses trabajando pronto pueda ver la luz. Por eso, hace unos días salí a pasear por el Parc de la Ciutadella con la cámara colgada al cuello y en buena compañía. Al fin descubrí el Hivernacle, del que tanto había oído hablar, que lleva unos cuantos años abandonado y cerrado al público. Éste fue el resultado:


6 comentarios:

  1. Yo lo ví cuando fuí y la verdad que es una pena que esté cerrado y así, pero bueno que le vamos a hacer.
    El parque en general es precioso.

    Un besín

    ResponderEliminar
  2. És un lloc realment preciós i tu l'has sabut retratar perfectament, Laura! :*

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí que ho és i que estigui tancat, una pena... però de no ser així, aquestes fotografies no tindrien tan encant. Gràcies per les teves paraules, Lorena, quina il·lusió :)

      Eliminar
  3. Preciositat de fotos! Jo també el vaig descobrir fa uns mesos i m'hagués agradat treure-li més suc. M'has fet venir ganes de tornar aviat... :) Una abraçada*

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aiiii, Marta! I que siguis tu qui em digui això amb les fotografies tan precioses que fas! Quina il·lusió que t'agradin i que t'hagin fet ganes de tornar-hi, ara està preciós. Un petonàs :)

      Eliminar
  4. a mi també m'encanta fer-li fotos!
    ( em sembla que quan fan l'OpenHouse l'obren al públic, és un cap de setmana a l'any, però ara no recordo quan és)

    ResponderEliminar